Greet Vermeire

Ik ben Greet Vermeire, klinisch psychologe. In 1997 studeerde ik af aan de universiteit van Gent. Ik werkte op verschillende plaatsen in de (geestelijke) gezondheidszorg: zowel bij mensen in opname als bij mensen thuis en steeds met aandacht voor hun context. Op dit moment werk ik in de thuiszorg en daarnaast ook als eerstelijnspsycholoog.

Vanaf november 2017 kan je bij mij terecht in De Rotonde. Als eerstelijnspsycholoog beluister ik welke omstandigheden meespelen in je klachten, en hoe je daarmee omgaat. We bekijken samen wat je nodig hebt en hoe we je kunnen versterken.

Je huisarts kan je naar mij doorverwijzen met verschillende soorten klachten: stress, burn-out, stemmings- of angstklachten, verliesverwerking, moeilijkheden in relaties of in het omgaan met veranderingen, …  Soms is 1 gesprek voldoende, soms zien we elkaar een paar keer terug. Als er intensievere hulp nodig is dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Ik werk in de Rotonde op vrijdagmiddag tussen 12u en 15u (enkel voor patiënten van de praktijk). Een individuele afspraak duurt ongeveer 1 uur en kost 50 euro. Sommige mutualiteiten betalen een deel van de kosten terug. Dit kan je navragen in je regionaal kantoor.

Erkend psycholoog bij de psychologencommissie. Erkenningsnummer: 742117169