Secretariaat

Het secretariaat is maandag open van 7:30 tot 11:30, en van 15:00 tot 19:00. Dinsdag tem vrijdag van 7:30 tot 11u30 en van 14:00 tot 19:00. ‘s Middags zijn wij op huisbezoek en is de praktijk gesloten. Voor dringende zaken kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 09 232 50 32

 

Voorschriften en attesten: sinds enige tijd laat het RIZIV niet meer toe dat attesten en voorschriften na telefonische aanvraag verstrekt worden. Wij begrijpen zeer goed dat u soms een voorschrift te kort komt, of enkel een attest nodig hebt, en daarvoor niet in de rij op consultatie wenst te komen. Voorzie dat u tijdens de raadpleging voldoende voorschriften vraagt aan de arts. Hetuitzonderlijk afhalen van dergelijke voorschriften en attesten gebeurt enkel tijdens de raadpleging.

Pilvoorschriften worden eveneens tijdens de raadpleging afgeleverd.  U maakt hiervoor een afspraak pilcontrole en krijgt voorschriften voor 1 jaar mee.  Dit biedt ons tevens de mogelijkheid gericht aan preventie te doen naar borstkankerscreening en cervixkankerscreening.